1 response

 1. Leif Gjerland
  6. juni 2014

  Hei Øyvind

  Takk for sist, for mange ti-år siden. Jeg minnes det kan ha vært i forbindelse med noe radioopptak fra den gang jeg jobba tungt frilans i Barn- og ungdomsavdelinga i NRK.

  Oj, en kommer inn en melding fra bakhode-lageret: Det må ha vært i forbindelse med utgivelse av en fredskassett for Nei-til-atomvåpen i Grenland tidlig på 1980. Bakhodet kaster også opp navnet «Burgess» i den forbindelse mens jeg sitter og skriver.

  I sin tid (rett etter steinalderen) hadde jeg dessuten far din Per i forming på Sagene lærerskole, og husker at vi begge var enige om at han var en intens og flott kar, men kanskje til overmål intens i det han gikk inn i , uansett hva det måtte være. (Vi på formingsgruppa laget oss et jungelord, uttrykt i kjærlighet og respekt: «Ber du Per Rauset om en blyant, får du en forelesning»).

  Mange bekker har fylt opp mange hav siden da, og lite ante jeg at det å bidra i boka om Enerhaugen borettslag ville føre til at navnet ditt dumpa inn sammen med innbydelsen til kommende torsdags lansering der også «Oslo Radio Orkester» skal spille.

  Jeg går byvandring denne dagen og får dessverre ikke kommet til Enerhaugen der og da, men ut fra bilde og omtale av den stilfulle gruppa du har fått satt sammen (og jeg har ikke store vansker med å skjelne energikilden) høres utrolig flott ut.

  Så sett meg på mailinglista for utsendelse av spilleplaner, ved en passende korsvei kommer jeg og napper deg i jakka.

  Hilsen Leif Gjerland

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to top
mobile desktop